Megan Markl neće doći na sahranu

Izvor: B92, 11.Apr.2021, 09:15

Megan Markl neće doći na sahranu

Princ Hari doći će na sahranu svog dede princa Filipa sledeće subote, a njegova supruga Megan Markl neće prisustvovati, potvrdila je Bakingemska palata.

"Vojvoda od Saseksa planira da prisustvuje. Vojvotkinji od Saseksa je njen lekar savetovao da ne putuje. Dakle, vojvoda će prisustvovati", rekao je kraljevski portparol na brifingu u subotu popodne.

Bumerang-efekat

Megan kasnije ovog proleća očekuje drugo dete ovog para, i nosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << devojčicu.

Od reči Megan Markl trese se britanski dvor: "Promenili su pravila da moj sin ne bi bio princ"

Hari se sprema da se vrati u Ujedinjeno Kraljevstvo u narednim danima i to će biti prvi put da je u zemlji nakon više od godinu dana. To je ujedno i prvi put da je video članove kraljevske porodice otkako su njegov i Meganin intervju sa Oprom Vinfri emitovan prošlog meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.