Megan Markl: Htela sam da se ubijem, pitali su koje će boje kože biti dete

Izvor: OkRadio.rs, 08.Mar.2021, 15:26

Megan Markl: Htela sam da se ubijem, pitali su koje će boje kože biti dete

Megan Markl i Princ Hari gostovali su kod čuvene Opre Vinfri. Javnost je dugo očekivala taj događaj. Supružnici su istakli da su u kraljevskoj porodici pitali koliko će Arčijeva koža biti tamna, a Megan je istakla da je želela da se ubije. Kraljevsku porodicu takođe optužuju za rasizam. Vojvotkinja od Saseksa optužila je kraljevsku porodicu u intervjuu kod Opre Vinfri, da podstiče atmosferu rasnog neprijateljstva, toliko intenzivnu, da se približila samoubistvu dok je bila trudna sa svojim prvim detetom.   "Kada su tabloidi počeli da pišu o Megan, niko iz kraljevske porodice nije ni prstom maknuo da je brani ili preispita odluku o...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Džonson o izjavama Megan Markl i Harija: Divljenje za kraljicu i – bez komentara

Izvor: N1 televizija, 08.Mar.2021

Premijer Velike Britanije Boris Džonson odbio je danas da komentariše navode vojvotkinje od Saseksa Megan Markl o britanskoj kraljevskoj porodici, uz navode da nikada nije komentarosao kraljevsku porodicu i ne namerava da počne to da radi.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.