Mediji: Reper Đus pretukao sestru na ulici, ona ga prijavila policiji

Izvor: B92, 17.Feb.2020, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Reper Đus pretukao sestru na ulici, ona ga prijavila policiji

Reper Ivan Ivanović Đus juče je na Novom Beogradu nakon svađe pretukao svoju sestru od ujaka S. V. (39), piše Blic.

Đus je sa sestrom bio u jednom ugostiteljskom objektu, a po izlasku iz tog lokala na ulici je došlo do žustre svađe, prenosi Blic.

Tokom svađe Đus je fizički napao sestru S. V., a ona ga je potom prijavila u policijskoj stanici na Zvezdari.

Ovo nije prvi put da se reper našao u centru skandala zbog fizičkog napada. On je pre nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godina, tokom učešća u jednom rijalitiju napao pevača Miloša Bojanića i zbog toga je izbačen iz rijalitija.

Đus je svojevremeno priznao da je imao problema sa alkoholom, a kako prenose mediji, još nekoliko puta je bio dovođen u vezu sa fizičkim napadima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đus pretukao sestru?

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2020

S.V. (39), sestra od ujaka repera i rijaliti učesnika Ivana Ivanovića Đusa, prijavila je u nedjelju policiji da ju je on fizički napao.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.