MasterChef Srbija na TV Prva: Ovo nije poslednji rižoto, ali od ovog može da se umre

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 15:47

MasterChef Srbija na TV Prva: "Ovo nije poslednji rižoto, ali od ovog može da se 'umre'"

U petak, 8. marta tačno u 20.55 na programu Prve televizije čeka vas 24. epizoda najgledanijeg kulinarsko-takmičarskog šoua.

Saznaćemo ko će biti deseti eliminisani takmičar koji će napustiti čuvenu kuhinji i otići kući bez novčane nagrade od 50.000 evra.

U kuhinji je ostalo šest takmičara i pred njima su ovog petka novi zadaci - dva kuvanja u kojima se kuvari amateri bore za opstanak.

Takmičari često pominju da su se za prestižno takmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prijavili jer vole da kuvaju, i maksimalno uživaju u prosecu pripremanja specijaliteta, ali i u samoj degustaciji. Šta je to što oni najviše vole da jedu, koji su to ukusi koji prevladavaju u njihovim kuhinjama, a šta je to što uopšte ne vole? To će biti glavna tema večerašnje diskusije, a onda sledi ozbiljan zadatak!

Kuvaće u paru i svaki takmičar će imati zadatak da pogodi ukus svog kolege iz kuhinjske stanice. Vremena je, kao i uvek, malo, a šta su to pripremali i kojim specijalitetima će oduševiti MasterChef sudije i sebi obezbediti prolazak na balkon, saznajte u novoj epizodi večeras u 20.55 na Prvoj televiziji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.