Marija je evropska prvakinja u seksu: Odnela je pobedu na prestižnom takmičenju FOTO

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 17:01

Marija je evropska prvakinja u seksu: Odnela je pobedu na prestižnom takmičenju FOTO

Marija Zadravec iz Hrvatske proglašena je evropskom prvakinjom u seksu.

"Još jednom hvala svim ljudima koji su mi bili podrška i dali dovoljan broj glasova za pobedu. Takođe, hvala svim medijima koji su propratili ovaj događaj, i veliko hvala Švedskoj Sex Federaciji na bogatoj nagradi. Hvala organizatoru Draganu Bratiću na poverenju i datoj prilici za učestvovanje u projektu, i još jedno hvala Žigi Sedevčiću i Dobroj Družbi iz Slovenije koji su me preporučili za ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << projekat", napisala je Marija na društvenim mrežama.

U Međimurje se vratila sa pobedničkim peharom i novčanom nagradom od 995.000 evra, piše eMeđimurje.

Podsećamo, Marija je predstavljala Hrvatsku na Evropskom takmičenju u seksu koje je trajalo dva meseca. Sredinom juna objavljeno je da su takmičari napustili takmičenje u Švedskoj nakon što im organizator Dragan Bratić, inače rodom iz Topuzovog Polja u Bosni i Hercegovini, i Švedska seks-federacija navodno nisu isplatili honorare.

Od takmičarki se tražilo da imaju intimne odnose najmanje 45 minuta dnevno, a na ocenu njihovih seksualnih odnosa uticali su izdržljivost, tehnika i kreativnost. Takmičarke su na kraju tvrdile da su prevarene za hiljade funti.

Međutim, Evropsko prvenstvo u seksu na kraju je ipak imalo proglašenje pobednice. Iako je na prvenstvu bila svega jedan dan, Marija je dobila najviše glasova publike tokom takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.