Marija Šerifović podržala zakon o istopolnim zajednicama

Izvor: B92, 09.Jun.2021, 12:23

Marija Šerifović podržala zakon o istopolnim zajednicama

Pevačica Marija Šerifović javno je podržala u javnosti Zakon o istopolnim zajednicama noseći bedž "Ljubav je zakon".

Marija Šerifović je slikana kako na košulji nosi bedž duginih boja sa parolom jedne od kampanja koje se vode za izglasavanje zakona o istopolnim zajednicama.

Od "neće šetati" do "nije brak": Zašto je legalizacija istopolnih zajednica uzbudila Srbiju?

Jelena Karleuša je takođe viđena sa istim bedžom na reveru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada je išla da se vakciniše, a prva od poznatih ličnosti koja je podržala da se ovaj zakon donese u Srbiji bila je Nataša Bekvalac.

Napeto u studiju TV Prve: "Ovaj zakon definiše ta 4 zida"; "Što vama smeta što nama smeta"? VIDEO

Ona je prošlog septembra istakla da donošenje zakona o istopolnim zajednicama nije samo briga pripadnika LGBT zajednice, već i celog društva.

Početkom februara je vest o predlogu Zakona o istopolnim zajednicama obradovala pripadnike LGBT populacije i one koji podržavaju njihovu borbu za prava.

Crna Gora je izglasala zakon o istopolnim brakovima: Da li je Srbija sledeća?

Kako je tada rekla ministarka za ljudska prava i društveni dijalog Gordana Čomić, Zakon bi trebalo da se nađe u Skupštini do kraja prolećnog zasedanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.