Majka sa Onli Fansa zarađuje 70.000 funti: Urinira u javnosti, a prodaje i mokar veš

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 21:15

Majka sa Onli Fansa zarađuje 70.000 funti: Urinira u javnosti, a prodaje i mokar veš

Samohrana majka troje dece je transformisala hronično zdravstveno stanje u uspešan biznis na OnliFans-u tako što je iskoristila nišu na sajtu. Kendi Dikson, 29-godišnja mama, zarađuje 70.000 funti godišnje na OnliFans-u prodajom video snimaka - na kojima mokri u javnosti.

Osim što prodaje video-snimke sa neobičnom temom, samohrana majka troje dece takođe prodaje svoj mokri donji veš na sajtu za pretplatu za odrasle.

Kada je imala 13 godina, njoj je dijagnostikovana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hronična bolest bubrega koja ozbiljno pogađa njenu bešiku. To je značilo da su je u školi maltretirali zbog svog stanja.

Kendi su se rugali zbog nečega nad čime "nije imala kontrolu" i često nije uspevala da dođe do toaleta na vreme.

Ismevali su joj se tokom tinejdžerskih dana.

Kendi je rekla:

"Bila sam tako posramljena zbog svog stanja. Ali sada je to moja najveća fleksibilnost i to je ono što mi omogućava da živim udobnim životom i izdržavam svoju porodicu kao samohrana majka."

Ona je dodala:

"Neizbežno je da će moji bubrezi jednog dana otkazati, doktori jednostavno ne znaju kada će to biti."

Zvezdi OnliFans-a je odstranjen jedan bubreg kada su lekari pomislili da joj bubrezi otkazuju. Kasnije u životu, će možda morati da ide na transplantaciju bubrega.

Kendi je napustila prethodni posao zbog svojih zdravstvenih problema i bila je na birou pre nego što je pronašla svoju publiku na sajtu za odrasle.

Nakon razgovora sa prijateljicom koja je već zarađivala na OnliFans-u, Kendi je shvatila da postoji tržište za njen mokri donji veš i odeću.

Kendine mokre stvari se prodaju za 50-80 funti, u zavisnosti od odeće.

"Prodajem i fotografije i eksplicitne video snimke, ali 90 odsto mog sadržaja čini da mokrim ili objavljujem mokru odeću."

Ponekad pretplatnici nude svoje lične zahteve.

Kendi Dikson mesečno zaradi 6.000 funti, koje koristi da obezbedi svoju porodicu.

Kendi kaže da "ne može biti srećnija" što živi u ovako, prenosi express.co.uk.

Mama troje dece je dodala:

"Moja dva najstarija deteta znaju kako zarađujem novac i toga se ne stidim."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.