Majka brani sinu da se odseli: Sagradila mu šupu u kojoj će živeti sam, ali pod jednim uslovom VIDEO

Izvor: B92, 25.Jul.2023, 12:45

Majka brani sinu da se odseli: Sagradila mu šupu u kojoj će živeti sam, ali pod jednim uslovom VIDEO

Jedna mama je bila toliko očajna da spreči svog odraslog sina da se iseli iz porodične kuće da mu je sagradila otmenu šupu u bašti u kojoj će živeti.

Žena je otkrila epski projekat renoviranja u video-snimku koji je objavila na Tiktoku, a ostali roditelji su bili zadivljeni. Na sreću, porodica je uspela da smanji troškove jer je muž mnogo toga uradio i sam popravio.

"Mislim da je to do sada koštalo oko 7.000 funti (oko 8.000 evra), ali moj muž ima sopstvenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kompaniju za krovove i građevinarstvo, tako da je sve to uradio sam“, rekla je ona.

Počeli su sa starim travnatim delom u zadnjoj bašti koji su izbetonirali. Zatim su dodali drvene zidove i fensi vrata i prozore, nakon čega je manje ličila na običnu baštensku kućicu, a više na otmenu garsonjeru.

Čak su dodali i malo kupatilo i kuhinju kako bi njihov sin mogao biti potpuno nezavisan. Tu je i tuš kao i puno prostora za odlaganje u kupatilu, pa čak i za ukrasnu biljku. Uprkos malom prostoru, pametan dizajn čini ga maksimalno iskorišćenim, sa prostorom za bračni krevet, veliki orman i veliki TV ravnog ekrana na zidu. Kuhinjski prostor je prilično kompaktan, iako njegova mama veruje da njen sin neće mnogo kuvati jer je blizu porodične kuhinje.

Drugi roditelji su bili zapanjeni trudom koji je par uložio u izgradnju male kuće, a video-snimak je imao više od 1,3 miliona pregleda. Jedan korisnik je napisao:

"Napravio sam jednu od ovih za svog sina, ali on je stalno dovodio različite devojke, pa sam postavio kameru u bašti da ga uhvatim" Mama je odgovorila, priznajući: "To je jedino čega se plašim."

Jedna osoba je rekla: "Sviđa mi se. Uradila bih ovo da su moja deca ostala kod kuće", dok je drugi napisao:

"Nadajmo se da će mu ovo pomoći da stekne nezavisnost, ali i da mu pomogne da uštedi ili da sam dođe na lestvicu imovine“.

Iako mama nije otkrila da li planira da svom sinu naplaćuje kiriju za boravak u novom domu, pošto on ima samo 16 godina, verovatno će još malo moći da se izvuče bez ikakvih plaćanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.