Lisa Kudrou slomljena zbog smrti Metjua Perija: Ovo se ne čini realnim

Izvor: B92, 29.Okt.2023, 23:52

Lisa Kudrou slomljena zbog smrti Metjua Perija: "Ovo se ne čini realnim"

Glumica Lisa Kudrou koja je u seriji "Prijatelji" glumila u čuvenoj šestorki, uz Metjua Perija, smatra da je smrt njenog kolege "zbunjuća". A njen prijatelj otkrio je planove ostalih glumaca iz sitkoma, kao i dirljiv plan nezaboravne Fibi Bufe koja je uz Čendlera Binga doživela toliko avantura.

"Ovo se ne čini realnim ili poštenim prema njemu ili bilo kome od družine jer je Metju Peri konačno bio u miru sam sa sobom i proživljavao je najbolju godinu u životu otkako je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegova knjiga predstavljena pre gotovo točno godinu dana. Uživao je u životu.

Bio je bliži nego ikada sa svojim roditeljima i aktivno se bavio svojim otrežnjenjem. Zbunjena je što je uzrokovalo njegovu smrt", rekao je prijatelj Lise Kudrou i otkrio da ona razmišlja da udomi psa Metjua Perija, kog je on kupio pre ti godine i prikazao ga na Instagramu.

"Iako niko ne želi da veruje da se radilo o lekovima, bilo onim propisanim ili ne, naravno da im je ta misao na umu. Misle da je sigurno uzeo nešto što nije je bilo kobno uz toplu vodu".

Glumac Metju Peri pronađen je mrtav juče u đakuziju na svom imanju u Los Anđelesu. Sumnja se da se utopio. Njegova poslednja objava na Instagramu jeste upravo slika iz hidromasažne kade.

"Voleo je svoju spoljnu hidromasažnu kadu i toliko je jezivo da je njegova poslednja objava na Instagramu bila on sam u njoj. Lisa i ostali glumci prisustvovaće sahrani", poručio je prijatelj, piše Daily mail.

U međuvremenu objavljen je audiosnimak Hitne pomoći na kojem se čuje kako muškarac izgovra "spasavanje 23" i "utopoljavanje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fibi slomljena zbog smrti Perija: Evo kako je reagovala

Izvor: 24sedam.rs, 29.Okt.2023

Njen prijatelj otkrio je planove ostalih glumaca iz sitkom

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.