Ksenija iz Zagreba napala muža nožem zbog lošeg seksa: Završili na sudu

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 21:39

Ksenija iz Zagreba napala muža nožem zbog lošeg seksa: Završili na sudu

Prava drama odigrala se na području Zagreba prošlog novembra.

 Kako se navodi u optužnici protiv Ksenije (45), ona je posle seksa rekla svom mužu (25) da je “nezadovoljna, da to nije za nju, da je mlad, da ne može da ima seks, te je vikala i bacala stvari po stanu”.

"Potom ga je polila rakijom koju je pila iz flaše, pa uzela nož i krenula prema njemu. Kada je u strahu pobegao, ona je povikala da se ne vraća", ističe se u optužnici, prenosi Danica.hr.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Međutim, na nagovor svekrve, muž se vratio u stan oko pet ujutru.

Tvrdi se da mu je žena rekla da je "nepismeni konj, da ide u Bosnu, na psihijatriju". Takvo ponašanje izazvalo je osećaj poniženja i bespomoćnosti supruga, stoji u optužnici.

Žena, inače profesorka na fakultetu, u istrazi nije iznela svoju odbranu. Rekla je da prihvata meru udaljavanja iz zajedničkog stana, da će se odmah iseliti i neće kontaktirati supruga.

Muž je tvrdio u istrazi da ga je stalno napadala, ali bi se na kraju uvek smirila. Međutim, kobne noći u novembru 2023, nakon seksa, briznula je u plač, popila par čašica rakije i tri tablete “normabela”.

"Rekla mi je da je nezadovoljna vezom, da nisam za nju, jer sam mlad i ne mogu da imam seks. Ona je vikala i razbacivala stvari po stanu, a zatim mi je izlila ostatak rakije iz flaše na glavu. Otišao sam u drugu sobu, ne obazirući se na nju", rekao je nesrećni čovek i dodao:

"Kada sam izlazio iz kupatila, video sam je s nožem u ruci. Krenula je prema meni, zamahujući. Uplašio sam se za život i pobegao iz stana kroz prozor. Vikala je da se ne vraćam", svedočio je čovek.

Protiv Ksenije se vodi i krivični postupak zbog pretnji upućenih prvom suprugu. Zbog toga je trebalo da završi u istražnom zatvoru, ali su tužioci procenili da bi se ista svrha postigla tako što bi se udaljila iz stana, uz zabranu prilaska.

Nadležni traže uslovnu kaznu zatvora od godinu dana jer je “teško prekršila propise o zaštiti od nasilja u porodici i time izazvala strah za sigurnost člana porodice i dovela ga u ponižavajući položaj, čime je počinila krivično delo protiv braka, porodice i dece”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.