Kraljica soula Areta Frenklin preminula u 76. godini

Izvor: B92, 16.Avg.2018, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljica soula Areta Frenklin preminula u 76. godini

Slavna pevačica Areta Frenklin, poznata kao jedan od najvećih ženskih vokala u istoriji popularne muzike, preminula je danas, posle dugotrajne borbe sa rakom pankreasa.

Pevačica je umrla u svom domu u Detroitu, gde je poslednjih meseci boravila pod kućnim nadzorom lekara.

Izvor portala TMZ je naveo da su lekari još pre nedelju dana znali da bi pevačica svakoga časa mogla da napusti ovaj svet.

Areta Frenklin je preminula okružena porodicom i prijateljima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Areta Frenklin preminula u 76. godini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2018

Areta Frenklin, kraljica soula i prva žena primljena u Kuću slavnih Rok end Rola, umrla je u 76. godini u Detroitu, javio je danas Bi-Si-Si...Legendarna američka pevačica se prošle godine penzionisala, a od 2010. se lečila od raka...Areta Frenklin je imala karijeru dugu sedam decenija, a jedan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Preminula Areta Frenklin

Izvor: SEEcult.org, 16.Avg.2018

Slavna američka pevačica Areta Frenklin (Aretha Franklin), “kraljica soula”, preminula je 16. avgusta u Detroitu u 77. godini. Areta Frenklin preminula je nakon višegodišnje borbe sa kancerom, preneli su američki mediji, koji su proteklih dana objavljivali da joj se zdravstveno stanje pogoršalo.

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.