Kraljica donela neočekivanu odluku za Harija i Vilijama

Izvor: B92, 17.Apr.2021, 11:57

Kraljica donela neočekivanu odluku za Harija i Vilijama

"Ovo je sahrana i ne želimo da se pretvori u praćenje drame. Odluka je donesena i ona odražava želje njenog veličanstva", saopštio je zastupnik Bakingemske palate.

Elizabeta je odlučila da na sahrani princa Filipa njeni unuci Hari i Vilijam neće biti jedan pred drugog.

Na poslednjem ispraćaju njihovog dede, koji će se održati ove subote sa početkom u 15 sati u kapeli svetog Jurija u Vinsdoru, između njih će stajati njihov bratić, Petar Filips. Petar je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najstariji unuk kraljice Elizabete i princa Filipa, sin princeze Ane. Prinčevi neće sedeti zajedno ni u kapeli već će Vilijam ući prvi.

Ovu neobičnu odluku, mnogi su, navodi "Dejli Mejl", protumačili kao propuštenu priliku da se pokaže kako je porodica ujedinjena u vreme tragedije, a drugi smatraju kako su prinčevi sami tražili da ih razdvoje.

Kraljevski biograf Hugo Vikers smatra da su Fillipsa namerno izabrali da stoji između braće sa idejom da će ih on zbližiti.

"Piter Filips se odlično snašao s prinčevima nakon Dajanine smrti, pa mislim da bi i sada mogao dobro da se pokaže", rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.