Kraj sage? Bivša žena Kevina Kostnera iseliće se iz kuće, ali samo pod jednim uslovom

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 08:15

Kraj sage? Bivša žena Kevina Kostnera iseliće se iz kuće, ali samo pod jednim uslovom

Kada su se pojavile vesti da se proslavljeni glumac razvodi, niko nije očekivao rasplet kakav se dogodio.

Kevin Kostner i Kristin Baumgartner se razvode nakon 18 godina braka i troje dece, a završili su i na sudu.

S obzirom na to da su njih dvoje potpisali predbračni ugovor po kom je Kristin u slučaju razvoda morala da se iseli iz njihove vile, problem je nastao kada je ona to odbila da uradi.

Ipak, na kraju, Kristin je odustala od svoje borbe i pristala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se iseli, ali samo pod jednim uslovom.

Kako je ona istakla, odbijala je selidbu iz razloga jer je čekala finansije koje će je obezbediti, pošto smatra da nije pošteno ni prema deci koju deli sa Kostnerom.

U sudskim dokumentima takođe stoji njegova izjava da je spreman da plaća 30 hiljada dolara mesečno za izdržavanje deteta i najam kuće te je spreman da plati još 10 hiljada dolara za njene troškove selidbe, a prethodno je objavljeno da je Kostner navodno već dao Baumgartner više od 1,2 miliona dolara predbračnim sporazumom, čime joj je omogućio dovoljno sredstava za pronalaženje novog mesta stanovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kevin Kostner otkriva detalje razvoda: "Moja bivša žena traži 248.000 za svoje plastične operacije"

Izvor: B92, 30.Jun.2023

Kevin Kostner (68) tvrdi da njegova 19 godina mlađa supruga Kristin Baumgartner (49), s kojom ima troje dece, traži 248.000 dolara mesečno za alimentaciju kako bi isfinansirala svoje plastične operacije. Par je nedavno objavio da se rastaje...novim sudskim dokumentima do kojih je došao TMZ Kostner...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.