Kevin Kostner otkriva detalje razvoda: Moja bivša žena traži 248.000 za svoje plastične operacije

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 14:49

Kevin Kostner otkriva detalje razvoda: "Moja bivša žena traži 248.000 za svoje plastične operacije"

Kevin Kostner (68) tvrdi da njegova 19 godina mlađa supruga Kristin Baumgartner (49), s kojom ima troje dece, traži 248.000 dolara mesečno za alimentaciju kako bi isfinansirala svoje plastične operacije. Par je nedavno objavio da se rastaje.

novim sudskim dokumentima do kojih je došao TMZ Kostner tvrdi da tih 248.000 dolara uključuju više od 100.000 dolara za kozmetičke operacije Baumgartner, kao i hiljade dolara za kupovinu odeće u buticima i ostale troškove nevezane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za njihovu decu.

Kostnerov računovođa kaže da su to jednokratni troškovi koji nemaju nikakve veze s alimentacijom za decu. U dokumentima se tvrdi da je Kostner plaćao sve troškove za decu i da će to i dalje činiti, s naglaskom da 51.940 dolara mesečno smatra razumnim iznosom. Baumgartner: 248.000 dolara nam je jedva dovoljno

Podsetimo, Baumgartner je kao razlog za alimentaciju od 248.000 dolara mesečno navela da joj toliko novca treba da bi ona i njihovo troje tinejdžera mogli da žive kako su navikli.

Naglasila je da će im to biti "jedva dovoljno" i otkrila koliko je porodica do sada trošila. "Obilazili smo svet u privatnim avionima i odsedali u luksuznim hotelima i vilama", navela je i istakla da su trošili gotovo 26.000 dolara na brodove, 22.000 na spa usluge i 542.000 na vrtlare.

Kevin Costner podneo je dokumente na sudu kojima traži da njegova supruga Kristin Baumgartner napusti njegov dom u skladu s predbračnim ugovorom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.