Konstrakta pred nastup na PZE: Sama znam da tu ne pripadam...

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 22:22

Konstrakta pred nastup na PZE: Sama znam da tu ne pripadam...

Ana Đurić Konstrakta večeras će se publici na PZE predstaviti pesmom "Novo, bolje".

Nešto pre takmičenja, u jednom od intervjua, ona je istakla:

"Nisam neka pevačica i toga sam svesna, nisu to raskošne melodije, pričam neku priču i trudim se da to bude verodostojno. U tom smislu sam tu sigurna i vrlo mi je jasno šta radim. Na Evroviziji se pojavljuju ozbiljni muzičari, koji imaju izrazit vokalni talenat, sama znam da tu ne pripadam. Ima autora koji rade slično >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao i ja, trudim se da se ne poredim sa drugima, neprijatno mi je", iskrena je Konstrakta, kojoj se život promenio od te 2022. godine, a sada ponovo okušava sreću na PZE.

Kada je stigla u Italiju na Evroviziju, Konstrakti su javili da joj muž nije dobro, te se ona vratila u Srbiju, a voditeljka ju je upitala da to prokomentariše.

"Bilo je malo nezgodno postaviti se jer smo u tom trenutku imali nezgodnu porodičnu situaciju. Trebalo je postaviti prioritete, u kom trenutku koliko da budeš kod kuće, a koliko da se baciš na posao. Ušli smo na “Pesmu za Evroviziju” sa namerom da se pesma čuje, a onda smo pobedili", priča pevačica, kojoj je rukovodstvo RTS-a odmah prišlo da je priupita da li je sve kako treba kad su je videli uplakanu.

"Sećam se da sedimo u garderobi i ja plačem, prilaze i pitaju me: “Šta nije u redu?”. To je trenutak kada shvatam da moram da izađem iz kuće gde sam jako potrebna i da odradim posao koji mi je dat. Znala sam da će biti teško, ali uspeli smo da isplivamo. Ako se zna koji su ciljevi, onda se sve može",  ističe Konstrakta i dodaje da je sumnja nikada ne napušta.

"Često sumnjam u sebe i to što radim. Navikla sam na to, ta sumnja je uvek tu. To mi nekad izgleda kao budalaština, a nekada mi ima smisla. Ne remeti me to mnogo, naučila sam da nosim to sa sobom", jasna je bila pevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.