Život

Četvrtak, 29.02.2024.

21:15

Konstrakta pred nastup na PZE: Sama znam da tu ne pripadam...

Ana Đurić Konstrakta večeras će se publici na PZE predstaviti pesmom "Novo, bolje".

Izvor: B92, Blic

Konstrakta pred nastup na PZE: Sama znam da tu ne pripadam...
Foto: ATAImages/A.A.

Nešto pre takmičenja, u jednom od intervjua, ona je istakla:

"Nisam neka pevačica i toga sam svesna, nisu to raskošne melodije, pričam neku priču i trudim se da to bude verodostojno. U tom smislu sam tu sigurna i vrlo mi je jasno šta radim. Na Evroviziji se pojavljuju ozbiljni muzičari, koji imaju izrazit vokalni talenat, sama znam da tu ne pripadam. Ima autora koji rade slično kao i ja, trudim se da se ne poredim sa drugima, neprijatno mi je", iskrena je Konstrakta, kojoj se život promenio od te 2022. godine, a sada ponovo okušava sreću na PZE.

Kada je stigla u Italiju na Evroviziju, Konstrakti su javili da joj muž nije dobro, te se ona vratila u Srbiju, a voditeljka ju je upitala da to prokomentariše.

"Bilo je malo nezgodno postaviti se jer smo u tom trenutku imali nezgodnu porodičnu situaciju. Trebalo je postaviti prioritete, u kom trenutku koliko da budeš kod kuće, a koliko da se baciš na posao. Ušli smo na “Pesmu za Evroviziju” sa namerom da se pesma čuje, a onda smo pobedili", priča pevačica, kojoj je rukovodstvo RTS-a odmah prišlo da je priupita da li je sve kako treba kad su je videli uplakanu.

"Sećam se da sedimo u garderobi i ja plačem, prilaze i pitaju me: “Šta nije u redu?”. To je trenutak kada shvatam da moram da izađem iz kuće gde sam jako potrebna i da odradim posao koji mi je dat. Znala sam da će biti teško, ali uspeli smo da isplivamo. Ako se zna koji su ciljevi, onda se sve može",  ističe Konstrakta i dodaje da je sumnja nikada ne napušta.

"Često sumnjam u sebe i to što radim. Navikla sam na to, ta sumnja je uvek tu. To mi nekad izgleda kao budalaština, a nekada mi ima smisla. Ne remeti me to mnogo, naučila sam da nosim to sa sobom", jasna je bila pevačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: