Konačno priznala: Volim ga celim svojim bićem

Izvor: B92, 24.Feb.2016, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno priznala: "Volim ga celim svojim bićem"

Iako više nisu u braku, ona tvrdi da ga voli...

Kloi Kardašijan je u intervjuu koji je dala za strane medije priznala da i dalje mnogo voli košarkaša Lamara.

"Nismo ponovo zajedno. Ali, volim ga svakim delom svog bića... Bili smo venčani i delili smo sve. Nisam želela da do našeg razvoda ikada dođe, ali to se desilo. To ne znači da mi više nije stalo do njega. Još uvek verujem u zavete koje sam mu dala, obećala sam da ću biti uvek uz njega. Zbunjujuće je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to... Ali nismo u romantičnoj vezi. Jednostavno, stalno mi je do njega, mnogo brinem o njemu i iskreno ga volim - rekla je Kloi, koja o Lamaru brine od kada je doživeo moždani udar od droge.

Lamar je bio i Kanjeovoj reviji.

"Želeo je to mnogo, ali sam ja bila protiv, brinula sam. Jednostavno, veoma sam zaštitnički nastrojena prema njemu. Ali činjenica da je ušetao sam tamo, i to u Medison Skver Garden, gde je nekada igrao košarku, toliko je bilo moćno. Predivno. Ponosna sam na njega", rekla je Kloi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.