Komšija princa Harija i Megan Markl otkrio detalje koji ih prikazuju u potpuno drugom svetlu

Izvor: B92, 26.Jul.2023, 13:41

Komšija princa Harija i Megan Markl otkrio detalje koji ih prikazuju u potpuno drugom svetlu

Princ Hari i Megan Markl su nakon napuštanja kraljevske porodice svoj dom pronašli u Sjedinjenjim Američkim Državama, tačnije u Montesitu, gde su kupili luksuznu vilu.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su od prvog dana privlačili mnogo pažnje. Zajedno su otkrivali brojne detalje o odnosima u kraljevskoj porodici, kao i o tome kako su se članovi ponašali prema njima.

Posebnu prašinu je podigao i Hari svojim memoarima koji su izazvali čak i bes kod nekih Britanaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a u kojima je on otkrio brojne detalje svog privatnog života.

Zanimljivo je da, iako su mnogo toga o sebi otkrivali, o njihovom životu u Americi se ne zna toliko mnogo, sve dok jedan komšija nije želeo da podeli svoje iskustvo sa njima.

Frenk Meginiti (88), inače veteran američke mornarice, nije krio oduševljenje što se kraljevski par doselio u njegov komšiluk, pa je u to ime rešio da im odnese poklon kao znak dobrodošlice, ali Saseksovi ga nisu dočekali sa istim osećanjima.

Kako je i sam naveo u svojoj knjizi, obezbeđenje mu nije dopustilo ni da priđe, pa je zamoljen da se udalji.

"Tip iz obezbeđenja me je odbio i nije hteo da uzme ni film, rekao je samo da nisu zainteresovani. Samo sam hteo da budem dobar komšija", rekao je Frenk.

Ipak, poznato je da su Hari i Megan bliski sa svojim drugim slavnim komšijama, Džejmsom Kordenom, Oprom Vinfri, Elen Dedženeris, dok ih očigledno manje poznati ljudi ne zanimaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.