Kolege odale Bijonse: Dizni je morao da je fotošopira, nije imala vremena za slikanje

Izvor: B92, 24.Jul.2019, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolege odale Bijonse: "Dizni je morao da je fotošopira, nije imala vremena za slikanje"

Ukoliko niste do sada znali, Bijonse je uspela da izdvoji malo svog dragocenog vremena i pozajmi glas Nali u novom filmu "Kralj lavova".

Učestvovala je i u produciranju čitavog saundrack-a za film, ali Queen Bey nije imala vremena da se pojavi na snimanju promo materijala za film.

Bijonse je bila toliko zauzeta da je Disney morao da je u fotošopu ubaci na poster za film. Ona se našla u sredini, odmah pored Donalda Glovera, seta Rogena, Bili Eičner, Čivetel Ejiofor, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džona Olivera, Alfre Vudard, Arika Andree, Florens kasumbe, Kegan-Majkla Keja, JD MekKrarija i Šanadi Vrajt Džozef, piše Menshealth.

Džon Oliver je istupio i potvrdio da ona nije bila na snimanju.

"Čivetel je sedeo ispred i znam da je rekao da moram da pazim gde su mi stopala. Pogledao sam u pod i video da je tamo zalepljena traka na kojoj je pisalo ime Bijonse“, rekao je on.

Dodao je da je osetio blagi elikticitet, jer je bio uzbuđen od same pomisli da će jednom moći da pokaže fotografiju na kojoj je pored Bijonse.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.