Klint Istvud - heroj i u stvarnom životu

Izvor: B92, 09.Feb.2014, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klint Istvud - heroj i u stvarnom životu

Američki glumac Klint Istvud, kog publika najviše pamti kao brzopoteznog revolveraša u špageti vesternima i nemilosrdnog poručnika "prljavi Hari", spasio je život prijatelju.

Kako prenosi BBC, za vreme svečane večere povodom otvaranja turnira u golfu u Pebl Biču, u Kaliforniji, 83-godišnji glumac je pritekao u pomoć svom susedu za stolom, direktoru turnira Stivu Džonu, kome je zapao komadić sira u grlu.

Istvud je odmah shvatio da se Džon guši i brzo je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reagovao - stao je iza njega i izveo tzv. Hajmlihov zahvat, kojim mu je izbio sir iz dušnika.

"Parče sira je izletelo poput metka i ja sam prodisao. Odmah je shvatio šta se dešava i znao je šta treba da uradi. Bio je savršeno pribran", kazao je Džon.

"Klint je i dalje vraški jak", zaključio je direktor turnira koji sada može da se hvali da mu je "prljavi Hari" spasao život.

"Pogledao sam ga i video paniku u njegovim očima i reagovao. Bilo je zaista strašno", izjavio je legendarni glumac koji važi za velikog ljubitelja golfa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klint Istvud - heroj i u stvarnom životu

Izvor: B92, 09.Feb.2014

Američki glumac Klint Istvud, kog publika najviše pamti kao brzopoteznog revolveraša u špageti vesternima i nemilosrdnog poručnika "prljavi Hari", spasio je život prijatelju...Kako prenosi BBC, za vreme svečane večere povodom otvaranja turnira u golfu u Pebl Biču, u Kaliforniji, 83-godišnji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.