Heroj: Klint Istvud spasio život momku koji se gušio

Izvor: Blic, 08.Feb.2014, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heroj: Klint Istvud spasio život momku koji se gušio

Holivudski glumac Klint Istvud, postao je heroj i izvan bioskopskog platna, nakon što je spasio život momku koji se gušio u jednom restoranu.

Naime, tokom večere u jednom restoranu Istvud je brzo skočio u pomoć momku koji je sedao pored njega, koji se gušio na komad sira.

Glumac je uspešno izveo Hajmlihov zahvat nad momkom, i tako mu spasio život.

"U očima sam mu video paniku kakvu inače viđate kod ljudi kojima je život prošao pred očima. Izgledalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je veoma loše.", kazao je Istvud medijima.

"Ne znam kako je čovek njegovih godina uspeo podignuti muškarca moje težine. Veoma sam mu zahvalan.", istakao je momak.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Heroj: Klint Istvud spasio život momku koji se gušio

Izvor: Dzungla.org, 08.Feb.2014

Holivudski glumac Klint Istvud, postao je heroj i izvan bioskopskog platna, nakon što je spasio život momku koji se gušio u jednom restoranu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.