Kao preslikane, ne zna se koja je lepša: Glumica se pojavila sa ćerkom i ukrale su šou FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 15.Jan.2024, 14:17

Kao preslikane, ne zna se koja je lepša: Glumica se pojavila sa ćerkom i ukrale su šou FOTO/VIDEO

Glumica Ris Viderspun važi za prirodnu lepoticu, a njena naslednica je mamina slika i prilika.

Čuvena glumica se često pojavljuje na važnim događajima sa svojom ćerkom Avom Elizabet Filipi, a kada se nađu zajedno na istom mestu naprave pometnju, jer je teško na prvi pogled prepoznati koja je koja.

Tako je bilo i na sinoć održanoj dodeli Critics Choice nagrada, kada su zablistale u elegantnim kreacijama i dokazale još jednom da je lepa Ava nasledila najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gene od svoje majke.

Mnogi komentarišu da je njena kopija, naročito što već nosi prepoznatljivi osmeh koji je godinama zaštitni znak slavne glumice.

Ris je odabrala crnu elegantnu haljinu golih ramena s upečatljivim detaljem na struku i visokim šlicem, dok je mlada Ava blistala u kratkoj haljini prošivenoj belim biserima koji su razbili crnu boju.

Frizure gotovo da su im iste, a bile su čak i našminkane u identičnim blagim tonovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Najšokantnije izdanje na crvenom tepihu: Trudna glumica u haljini koja gotovo sve otkriva FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 16.Jan.2024, 10:01

Našla se na listi najkomentarisanijih i najbolje odevenih ličnosti...U novembru je stigla potvrda da glumica i pevačica Suki Voterhaus i glumac Robert Patinson, zvezda serijala "Twilight", čekaju prvo dete posle pet godina veze, a sada vidimo da stomačić raste li raste...Buduća mama se pojavila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.