Kao od majke rođen: Glumac objavio fotografiju iz tuš-kabine FOTO

Izvor: B92, 23.Apr.2020, 12:30

Kao od majke rođen: Glumac objavio fotografiju iz tuš-kabine FOTO

Glumac Ansel Elgort skinuo se na Instagramu, a ima i dobar razlog za to.

Holivudska zvezda, poznata po glavnoj ulozi u filmu Baby Driver, objavio je golišavu fotografiju sebe pod tušem kako bi pomogao prikupljanje sredstava za radnike u Njujorku usred pandemije koronavirusa.

Ovaj 26-godišnjak je postavio fotografiju ispod tuša na svom nalogu na Instagramu, a u opisu objave izreklamirao je svoj profil na društvenoj mreži link OnlyFans, mreži na kojoj zabavljači >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u industriji zabave za odrasle mogu zaraditi novac direktno od pretplatnika.

Naravno, znatiželjni obožavatelji su kliknuli na link samo da bi se našli na strani drugog sajta za donacije na kojoj se nalaze proizvođači koji pružaju hranu za radnike u Bruklinu, u kom je Elgort odrastao.

"Naš cilj je da finansiramo svaki restoran i omogućimo im - bez troškova za korisnike - najmanje 75-100 obroka dnevno za isporuku na bruklinski front ove pandemije", navodi se u saopštenju stranice.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.