Kanje oženio Bjanku u potpunoj tajnosti: Otkriveni svi detalji

Izvor: B92, 07.Okt.2023, 09:00

Kanje oženio Bjanku u potpunoj tajnosti: Otkriveni svi detalji

Kanje i Bjanka Censori ozakonili su svoju ljubav još u decembru 2022. u Palo Altu u Kaliforniji

Američki muzičar i modni kreator Kanje Vest (46) i njegova partnerka Bjanka Censori (28) celo leto izazivaju pometnju u Italiji zbog neobičnih stajlinga u kojima šetaju.

Par je nekoliko meseci bio u centru pažnje, a sve vreme se nagađalo da li su u vezi ili su istu krunisali brakom. Međutim, kako sada pišu strani mediji, Kanje i Bjanka jesu zakonski venčani.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Naime, Kanje i australijska arhitekta su svoju ljubav ozakonili još u decembru 2022. godine, u Palo Altu u Kaliforniji. Dozvola za brak je bila tajna i na njoj je bio napisan nadimak repera 'Ye'. Navodno su koristili tajnu dozvolu jer su želeli da svoju vezu drže dalje od očiju javnosti.

"Njegov prvi brak bio je sa nekim ko je sve vreme bio pred kamerama", rekao je izvor za Page Six, misleći naravno na Kim Kardašijan (42), rijaliti zvezdu sa kojom je Kanje bio u braku od 2014. do 2022. godine.

"Bjanca i Ye imaju potpuno drugačiju atmosferu. Čuvaju sve za sebe, veoma su privrženi i potpuno posvećeni jedno drugom. Mislim da oboje uživaju u njihovom zajedničkom vremenu koje je samo za njih", rekao je izvor.

Podsetimo, Kim i Kanje imaju četvoro dece. Zvanično su se razišli samo mesec dana pre Kanjeovog i Bjankinog venčanja, a navodni razlog je njegova borba sa bipolarnim poremećajem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.