Kako je Anđela Ignjatović dobila nadimak Breskvica?

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 17:59

Kako je Anđela Ignjatović dobila nadimak Breskvica?

Mlada pevačica Anđela Ignjatović nadaleko je poznata pod pseudonimom Breskvica, još od početka svoje karijere.

Međutim, malo ko zna kako je i zbog čega nastao ovaj nadimak. Ono što je zanimljivo jeste da ovaj nadimak pevačice datira još od kad je bila dete i to jer je u osnovnoj školi često jela breskve.

Kako je jednom prilikom ispričala, ona je često jela voće po kom nosi nadimak, pa ju je drugarica tako i nazvala.

"Moja najbolja drugarica mi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je još u osnovnoj školi dala slučajno nadimak Breskvica i od tada je to ostalo. Svi su me tako zvali", ispričala je ona svojevremeno i dodala:

"Konstantno sam samo breskve jela na velikom odmoru."

Podsećanja radi, Breskvica je preksinoć prikupila veliku pažnju svojim nastupom na Pesmi za Evroviziju, gde se plasirala u finale koje nas očekuje u subotu, 2. marta.

Ona veži za favorita, stoga postoji mogućnost da će baš Breskvica sa pesmom "Gnezdo orlovo", predstavljati Srbiju na Evroviziji ove godine u Malmeu, u Švedskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.