Kada je saznala da će preminuti, nije ni sanjala ko će preuzeti brigu o njeno troje dece (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 21.Jan.2017, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada je saznala da će preminuti, nije ni sanjala ko će preuzeti brigu o njeno troje dece (VIDEO)

Odri je samohrana majka troje dece kojoj je jedan odlazak u bolnicu promenio život.

Pošto je morala da ide u bolnicu na detaljne analize zbog višemesečnih bolova u stomaku, pitala je svoju komšinicu Tišu, majku petoro dece, da li njena deca mogu da provedu noć kod nje.

Samohrana majka uz pomoć dece izgradila kuću gledajući uputstva na YouTubeu!

Tiša i njen suprug su bez razmišljanja pritekni u pomoć komšinici, složivši se da na nekoliko dana >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << brinu o dečici, iako ih je bila puna kuća.

Odri su brzo stigli rezultati koji su pokazali da ima terminalnu bolest, uznapredovali stadijum raka stomaka koji je bio uzrok njenimh nesnosnih bolova.



Znala je da joj nije puno vremena ostalo i krenula je u očajnu potragu da obezbedi svojoj deci novu porodicu.

Kada je shvatila da nije puno ljudi spremno da brine o troje dece, rizikovala je i pitala Tišu i njenog supruga, da li ona mogla da postane legalni zaštitnik njenim mališanima.

ŠIRI DALJE: Upoznajte oca i ćerku koji znaju pravo značenje rođendana (FOTO/VIDEO)

Verovali ili ne, Tiša je pristala. Njene komšije su primili u porodicu njenu decu, spremni  i da im pomognu da se nose sa maminim skorim odlaskom.

Nije prošlo puno vremena i Odri je preminula, ali spokojna znajući da anđela čuvara ima i na zemlji.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.