Jovan iz Malog Orašja ispunjava veliku želju ubijenog brata VIDEO

Izvor: B92, 28.Dec.2023, 14:39

Jovan iz Malog Orašja ispunjava veliku želju ubijenog brata VIDEO

Jovan Mitrović, sutra ujutru iz Malog Orašja trčaće ka manastiru Tumane da se pričesti i tako ispuni veliku želju pokojnom bratu.

Jovan Mitrović je odlučio da ispuni veliku želju svog pokojnog brata, ali i da na taj način prikupi novac za sve ranjene u velikoj tragediji i tako pomogne na neki način.

On je bio gost emisije "Jutro" i tom prilikom govorio o svojoj plemenitoj ideji i planovima.

"Ja to nisam pričao, nisam hteo da delim sa svima, svima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bilo drago kada su čuli. Roditelji ranjene dece su se brinuli za moje zdravlje, ali to je jače od mene i želim to da uradim", rekao je Jovan.

Njegov brat Petar je bio vrlo pobožan i želeo je da ode da se pričesti u manastiru Tumane.

"Ima mnogo toga po čemu ćemo svi pamtiti mog brata, ali pre svega, bio je dobar čovek", istakao je Jovan.

Malo Orašje je udaljeno od manastira 96km, a plan je da krene u petak ujutru i da tog dana trči nekih 50km, a ostatak sledećeg dana.

Opširnije o ovoj vesti pogledajte u video-prilogu ispod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Kažu da vreme leči sve, ali nije tako, SVE JE GORE!" Jovan će trčati od Malog Orašja do Tumana kako bi odao počast UBIJENOJ BRAĆI i prikupio novac za porodice žrtava

Izvor: Blic, 28.Dec.2023

Jovan Mitrović, brat Petra i Marka Mitrovića koji su ubijeni u maju u Malom Orašju, trčaće sutra, 29. decembra, iz ovog mesta ka manastiru Tumane, kako bi prikupio novčanu pomoć za oporavak teško ranjenih u masovnom ubistvu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.