Život

Četvrtak, 28.12.2023.

12:34

Jovan iz Malog Orašja ispunjava veliku želju ubijenog brata VIDEO

Jovan Mitrović, sutra ujutru iz Malog Orašja trčaće ka manastiru Tumane da se pričesti i tako ispuni veliku želju pokojnom bratu.

Izvor: B92, Prva

Default images
Foto: Printscreen/TV Prva

Jovan Mitrović je odlučio da ispuni veliku želju svog pokojnog brata, ali i da na taj način prikupi novac za sve ranjene u velikoj tragediji i tako pomogne na neki način.

On je bio gost emisije "Jutro" i tom prilikom govorio o svojoj plemenitoj ideji i planovima.

"Ja to nisam pričao, nisam hteo da delim sa svima, svima je bilo drago kada su čuli. Roditelji ranjene dece su se brinuli za moje zdravlje, ali to je jače od mene i želim to da uradim", rekao je Jovan.

Njegov brat Petar je bio vrlo pobožan i želeo je da ode da se pričesti u manastiru Tumane.

"Ima mnogo toga po čemu ćemo svi pamtiti mog brata, ali pre svega, bio je dobar čovek", istakao je Jovan.

Malo Orašje je udaljeno od manastira 96km, a plan je da krene u petak ujutru i da tog dana trči nekih 50km, a ostatak sledećeg dana.

Opširnije o ovoj vesti pogledajte u video-prilogu ispod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

1 d

Podeli: