Izvadila je 6 rebara da bi bila seksi! Pogledajte na šta sad liči! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jun.2016, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvadila je 6 rebara da bi bila seksi! Pogledajte na šta sad liči! (VIDEO)

Mnogo osoba pati od zavisnosti od plastične hirurgije, a većina njih je među poznatim ličnostima. Oni bi sve uradili samo da budu zadovoljni svojim izgledom, ali tome nikad kraja.

Švedski model Piksi Foks (25) nenormalno želi da liči na junakinju iz animiranog filma, Džesiku Rabit.

- Ona je predivna, kao i Aurora iz Uspavane Lepotice. Obožavam taj tanak struk, dobru guzu, velike grudi, krupne oči i prelepo lice - izjavila je Foksova za Daily Mail.

Do sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je imala tri operacije nosa, četiri operacije grudi, liposukciju, brazilsko zatezanje zadnjice i uklanjanje šest rebara.

Foto: Instagram/Pixee Fox

Ipak, ona i dalje nije zadovoljna.

- Želim da povećam još svoju zadnjicu najnovijom metodom, "bum filerima" - kaže ovaj model.

Doktori kojima se obratila za ovaj zahvat su bili šokirani. Objasnili su joj da će uskoro izgledati gore od svakog lika iz crtaća, jer još jedna operacija u njenom slučaju donosi totalnu deformisanost tela.



Ovo nije prvi put da Piksi Foks bude odbijena za neku operaciju.

- Jako je teško da nađem doktore koji me razumeju i koji žele da me operišu. Kada sam želela da uradim posvetljivanje boje očiju, morala sam da odem čak u Nju Delhi - kaže Foksova.



Najteža operacija koju je uradila je bilo uklanjanje šest rebara. Zahvat je trajao pet sati, a oporavak još šest nedelja.

- Posle ove intervencije sam bila prezadovoljna, jer obožavam da nosim korsete, a sada me oni više ne žuljaju. Moj struk je idealan - objašnjava Piksi.

Sve što je uradila na sebi do sada koštalo ju je 135.000 dolara, a ona kaže da se ne kaje i da tu nije kraj.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.