Ivan Milinković: Kažu samo hrabre..., a u mom slučaju samo lude sreća prati VIDEO

Izvor: B92, 21.Okt.2020, 17:48

Ivan Milinković: Kažu "samo hrabre...", a u mom slučaju samo lude "sreća prati" VIDEO

Nakon tri decenije rešio je da se osa mostali. Napustio je grupu Legende i započeo solo karijeru.

Pevač Ivan Milinković privodi kraju snimanje sedme pesme "Siva magla" za svoj album prvenac. Bivšeg pevača "Legendi", kako kaže, čeka snimanje još tri pesme do završetka albuma.

"Privodimo kraju našu sedmu numeru, Peđa Stojković, moj klavijaturista, kompozitor i aranžer, koji je izašao sa mnom iz grupe "Legende", i ja. Pesma mi se na prvu svidela i od tada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se krčka", kaže Ivan, gost TV Prve.

Milinković je optimista bez obzira na to što tokom pandemije koronavirusa nema nastupa.

"Ja se nadam da ću ostati u ovom poslu i da će biti bolje. I moraš da imaš ono drvo na drvo, čovek na čoveka se naslanja, to je u ovoj situaciji vrlo vidno. Ja sam neko ko je uvek bio optimista po prirodi, siguran u sebe. Kažu 'samo hrabre...', a u mom slučaju samo lude 'sreća prati".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.