Istovario 80 hiljada novčića na travnjak: Ovo ti je zadnja rata alimentacije FOTO

Izvor: B92, 12.Jun.2021, 09:00

Istovario 80 hiljada novčića na travnjak: "Ovo ti je zadnja rata alimentacije" FOTO

Otac tinejdžerke iz Virdžinije poslednju ratu alimentacije platio je istovarivši 80 hiljada novčića na travnjak kuće u kojoj mu žive bivša žena i ćerka.

Majka i njena ćerka pokupile su novčiće i 800 dolara odlučile da doniraju centru za socijalni rad Safe Harbor, prenosi Fox News.

Ejveri Senford (18) s ocem nije razgovarala nekoliko godina, a kaže i kako nije zainteresovana za to jer ne želi da ima posla ni sa kim ko se tako odnosi prema njenoj majci. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Kad je istovarivao kovanice, majka devojčice pitala ga je šta radi, a on je rekao kako je reč o poslednjoj rati alimentacije.

"Ne pokušava da osramoti samo mamu nego i mene i sestru. Boli me što nije razmotrio to kad je došao ovo da uradi", rekla je Ejveri.

Otac je rekao da su ga ponele emocije i da mu je već sad žao zbog te odluke.

Mama i ćerka odlučile su negativno iskustvo da pretvore u pozitivno tako što su donirale dobijeni iznos onima kojma je potrebniji, za što su dobile brojne pohvale na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KAKAV PAĆENIK Istovario 80.000 novčića na travnjak: Ovo ti je poslednja rata alimentacije; Mama i ćerka uradile nešto sjajno VIDEO

Izvor: Kurir, 12.Jun.2021

Otac tinejdžerke iz Virdžinije poslednju ratu alimentacije platio je istovarivši 80 hiljada penija na travnjak kuće u kojoj mu žive bivša žena i ćerka. Njih dve su uradile nešto baš šmekerski.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.