Istina se krila ispod jastuka: Sporni testament Arete Frenklin je važeći

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 21:37

Istina se krila ispod jastuka: Sporni testament Arete Frenklin je važeći

Verzija testamenta Arete Frenklin, nastala 2014. godine, a koji je njena nećaka otkrila ispod jastuka na sofi, nakon smrti muzičke dive, zvanično je proglašena kao važeća, i to odlukom suda.

Aretini sinovi želeli su da se ovaj dokument uvaži kao zvaničan, dok je treći sin tražio da validan bude dokument iz 2010. godine.

Kecalf je svedočio da veruje da je potpis na dokumentu iz 2014. validan, posebno zato što sadrži nešto “karakteristično” za Aretin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potpis.

Advokat Teda, pak, kaže da dokazi pokazuju da je dokument iz 2010. zapravo pravi testament, jer je pronađen u kabinetu u kom je Frenklin čuvala važna dokumenta.

Razlika između dve verzije ogleda se u načinu raspodele imovine, zbog čega je došlo do sukoba između braće.

Frenklin je umrla 2018. godine. U tom trenutku pretpostavljalo se da njeno bogatstvo vredi oko 80 miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.