Ispovest oca kojem su oduzete tri ćerke: Sposoban sam da se staram o njima VIDEO

Izvor: B92, 24.Feb.2020, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest oca kojem su oduzete tri ćerke: Sposoban sam da se staram o njima VIDEO

Film "Otac" Srdana Golubovića, koji je proteklog vikenda imao premijeru u Berlinu, inspirisan je istinitim događajem – borbom jednog oca da vrati decu koju mu je oduzeo Centar za socijalni rad.

Đorđe Joksimović ispričao je svoju priču u "Jutru". Đorđe godinama traži način da vrati svoje tri ćerke, a upravo ova priča bila je inspiracija za film.

"Tog dana sam se vratio s posla, a deca i supruga nisu bili tu. Mislio sam da su negde u komšiluku. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle dva sata sam dobio informaciju da je supruga od strane MUP Kragujevac i hitne pomoći pokupljena pored obližnje reke u mestu u kojem živimo", rekao je Joksimović, koji je dodao da je tada saznao i da su mu deca smeštena u hraniteljsku porodicu, a supruga u psihijatrijsku bolnicu.

Devojčice su tada imale 9, 8, i 6 godina. Sada ih, kako kaže, viđa jednom nedeljno.

Pogledajte u video-materijalu:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.