Izvor: Domino Magazin, 31.Jan.2023, 12:53

Institucija Poverenika obeležila Dan zaštite podataka o ličnosti 2023. godine

“Za razliku od digitalizacije koja je, bez obzira na veoma visok nivo upotrebe savremenih tehnologija a posebno snažnih softvera koji je podržavaju, ipak pod, kako se čini, dovoljnom kontrolom i uticajem ljudskog faktora, veštačka inteligencija bi, ukoliko se pravilno ne kontroliše, mogla da se otrgne kontroli, što bi moglo prouzrokovati veoma teške posledice. U svakom […] The post Institucija Poverenika obeležila Dan zaštite podataka o ličnosti 2023. godine appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Institucija Poverenika obeležila Dan zaštite podataka o ličnosti 2023. godine

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 31.Jan.2023

Na skupu je istaknuto da je zato jedan od primarnih ciljeva institucije Poverenika, edukacija građana i onih koji obrađuju naše podatke. Da je institucija pored brojnih obuka, panela, okruglih stolova i studentskih praksi želela da i najmlađima ukaže šta su podaci o ličnosti, na koji način mogu...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.