Igračka zapela detetu u ustima: Bolničarka apeluje na roditelje da je nipošto ne kupuju FOTO

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 08:08

Igračka zapela detetu u ustima: Bolničarka apeluje na roditelje da je nipošto ne kupuju FOTO

Bolničarka i majka dvoje dece Niki Jurcutz podelila je fotografiju na svom Instagram profilu kao upozorenje roditeljima na uobičajenu dečiju igračku koja bi mogla da predstavlja opasnost od gušenja nakon užasnog iskustva jedne žene.

Naime, Kendal se igrala sa svojim malim nećakom tokom čega je primetila nešto što je moglo da se završi tragedijom.

Kako je objasnila u objavi, komad popularne "pop it" silikonske igračke zaglavio se u ustima njenog nećaka. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Prvo sam mislila da je žvakaća guma, ali sam kasnije shvatila da se komad igračke odlomio i zaglavio između zuba. Imam sreće pa sam to na vreme shvatila, pa nije bilo gušenja“, podelila je uz fotografije kako bi apelovala na roditelje koji imaju istu igračku kod kuće.

"Moj predlog je da pogledate ove igračke ako ih imate kod kuće i da se uverite da su kvalitetne. Znam da su ove igračke danas veoma popularne, pa vas molim da podelite ovu priču kako bismo podigli svest. Male komade je vrlo lako progutati i predstavljaju opasnost od gušenja“, dodala je Jurcutz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.