Izvor: Piplmetar.rs, 14.Jan.2017, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INA JEVREMOVIĆ: Ovo je vanbračna ćerka Kebe i Ljiljane Jevremović, koja je pisala pesmu GODINAMA za Anu Bekutu

Malo je poznata činjenica da je pesmu Godinama, koju je 1999. pevala Ana Bekuta, pisala Ljiljana Jevremović i posvetila Draganu Kojiću Kebi. Ljiljana s njim ima vanbračnu ćerku Inu Jevremović, koju ćemo vam takođe predstaviti u ovom tekstu.
Ana Bekuta davne 1999. godine otpevala je jedan od svojih najvećih hitova, ali ni dan danas javnost ne zna kako je ta pesma nastala, te kome je posvećena!
Čuveni hit “Godinama” posvećen je ni manje ni više do Aninom kolegi Draganu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Kojiću Kebi, a sve će vam biti jasno kada čujete ko je pisao pesmu, piše Kurir.
Reč je o poznatom tekstopiscu Ljiljani Jevremović, sa kojom Keba ima ćerku Inu Jevremović.
Pesmu “Godinama” Ljiljana je napisala tokom trudnoće koju je provela bez Kebe, s obzirom na to da je on već tada “odustao” od toga da bude Ljiljanina podrška. Kao što smo već pisali, Keba do dana današnjeg nije upoznao ćerku Inu, koja će uskoro napuniti 18 godina.

A evo i teksta pomenute pesme “Godinama”, u kojem se pominje čak i Kebino ime – Dragan.
“Kad u duši zastudeni
ti, Dragane, dođi meni
nek’ zaceli moja rana
sve u ime naših dana
Ni čula te, ni videla
godinama, godinama
ali kad poželim ti ćeš doći
da ne budem sama.
Kada gora ozeleni
put pod noge, blago meni
i požuri, sreca ceka
ali neće celog veka”
Da vidite kako izgleda Kebina ćerka Ina Jevremović, kliknite na sledeću stranicu.

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.