Hvala nebesima: Manekenka stavila silikone u grudi od čak 4 kilograma, a sve plaćaju sponzori FOTO

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 11:43

"Hvala nebesima": Manekenka stavila silikone u grudi od čak 4 kilograma, a sve plaćaju sponzori FOTO

Manekenka Kejti En iz Teksasa uložila je više od 100.000 dolara u plastičnu hirurgiju uz pomoć muških sponzora i hirurga.

Od toga je oko 38.000 dolara potrošeno na plaćanje super velikih grudi. Kejti En je počela da menja svoj izgled sa 20 godina svojom prvom operacijom, koja je promenila njene grudi veličine C u duplo D.

Posle prve operacije grudi, usledile su još tri operacije. Zatim je imala dve operacije zadnjice, operaciju zatezanja kože, botoksa i filera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za usne.

Možda je najzanimljivija stvar u vezi sa svim njenim operacijama to što većinu njih nije morala da plati. Naime, najveći deo iznosa dobila je od svojih muških sponzora.

"Moje grudi koštaju 38.000 dolara, ali sam potrošila oko 100.000 dolara sve ukupno na operacije, jer većina tog novca je bila od "sugar daddy-ja“, objasnila je ona, prenosi Express.

"Ako imam vremena, novca i ambicije da promenim svoje telo i mogu to da uradim bezbedno – zašto onda ne? Nisam rođena savršena, pa hvala nebesima na teretanama, frizerima, nutricionistima i hirurzima“, kaže Kejti En.

Iako je imala olakšavajuću okolnost, u smislu da nije morala da sama plaća operacije, to ne znači da nije nailazila na probleme usput. Naime, nemoguće joj je da na policama prodavnica nađe topove i grudnjake koji joj dobro stoje.

"Postoji samo nekoliko prodavnica koje imaju moju veličinu ili moram da pravim grudnjake i majice po meri", rekla je Kejti.

Hirurg njoj inače ne dozvoljava da trči zbog veličine grudi. Ako radi bilo kakvu vežbu, mora da nosi dupli grudnjak i da stavi sportski grudnjak preko njih da bi sve ostalo na mestu.

"Moje grudi teže više od 4,5 kilograma, tako da ih naporne aktivnosti i težina mogu učiniti veoma labavim. Kada vežbam, uz njih nosim dva grudnjaka i sportski grudnjak kako bi ona imala maksimalnu podršku“, rekla je.

Odlazak na bazen ili vožnja rolerkosterom joj takođe nisu tako laki. Kejti En mora da se nosi sa dodatnom pažnjom na bazenu koju drugi nemaju, a mora i da pazi kako se zakopčava pojasevima u zabavnim parkovima.

Iako ovako velike grudi izazivaju određene poteškoće u njenom životu, manekenka je njima veoma zadovoljna.

"Znala sam da život sa super-velikim grudima zahteva da se neke stvari i aktivnosti u mom životu promene, čak i prestanu. To je život. Ponekad morate da se odreknete nekih stvari da biste dobili ono što želite", priča Kejti i dodaje da trenutno nema planove za dalju plastičnu hirurgiju.

"Nikad ne reci nikad“, zaključila je s osmehom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.