Hrvatica razbesnela ljude jednim potezom: Nema empatiju za decu VIDEO

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 14:26

Hrvatica razbesnela ljude jednim potezom: "Nema empatiju za decu" VIDEO

Video koji je snimljen i napravljen da bi bio smešan, nije se svima dopao pa su Hrvatsku influenserku i plesačicu Martinu Vuletić u komentarima prozivali da nema empatije prema deci i roditeljima koji se moraju suočavati s tim.

Plesačica i influenserka Martina Vuletić dobro je poznata hrvatskoj javnosti, prvo zbog nastupa uz Severinu, Koloniju i Ninu Badrić. Mnogi je takođe prate i na društvenim mrežama gde često objavljuje fotografije i snimke. Tako je na putu za Majami >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u koji je stigla početkom nedelje snimila u avionu i jedan video koji je objavila kao Instagram Reels i TikTok video. Naime, influenserka se snimila kako sedi u avionu dok se iza nje čuje vriska i plač deteta, a uz snimak je napisala i: "kad me pitaju kad ćeš ti". Međutim, video koji je snimljen i napravljen da bi bio smešan, nije se dopao svima pa su je tako u komentarima prozivali da nema empatije prema deci i roditeljima.

"Vule, nemoj pogrešno da me razumeš, ali ponekad je jako teško umiriti dete koje prolazi određeni stres za koji ni ne znaš da je stres. Sigurna sam da je mama činila sve da ga umiri, a možda i nije jer je i ona “isp**dela” u nekom momentu. Verujem kako ćeš se jednog dana ostvariti kao majka (naravno ako ćeš hteti) i da ćeš shvatiti kako je bezvezan ovaj komentar bio", napisala joj je u komentaru influenserka Paula Sikirić.

Sa njom se složila i muzičarka Ivana Kindl.

"Potpuno potpisujem od a do ž. Ja verujem da se mama preznojila od muke jer ovakve situacije nikome nisu drage. Ni tom detetu ni mami ni okolini", napisala je ona u komentaru.

Uz njih, javila joj se i pevačica Pamela Ramljak.

"Nikad mi ne bi zasmetao plač ikoga, pogotovo ovako malog deteta. Razumem da je video trebao da bude smešan ... ali da se ne oseti strah deteta u glasu... Uopšteno, ljudi treba da se opuste i počnu da se zezaju na svoj račun, a ne na tuđi. I da imaju više empatije", dodala je i ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.