Hrvatska: Na obalu isplivao leš misterioznog stvorenja / VIDEO

Izvor: B92, 17.Dec.2017, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska: Na obalu isplivao leš misterioznog stvorenja / VIDEO

Kod hrvatskog mesta Orebić u moru se jutros pojavio leš velikog morskog sisara za koji korisnici društvenih mreža tvrde da bi moglo da se radi o nekoj vrsti kita kojeg je more donelo tokom nedavnih jakih južnih vetrova.

Hrvatski portal index.hr prenosi da je tu tvrdnju izneo korisnik Fejsbuka Ivica Trojanović, koji je postavio fotografije uginulog sisara.

Trojanović je naveo da je uginuli sisar dugačak oko pet metara i težak više stotina kilograma, kao i da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je lešina još kompaktna, iako u stanju raspadanja, pa za sada ne predstavlja opasnost.

On je naveo da su o ovom otkriću obaveštene nadležne službe i dodao da na tom području do sada nije bilo ničeg sličnog.

Stručnjak sa kojim je razgovarao hrvatski portal navodi da bi, po veličini i manjem prsnom peraju koje je vidljivo na fotografijama, moglo da se radi o Kuvijerovom kljunastom kitu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatska: Na obalu isplivao leš misterioznog stvorenja

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Dec.2017

Kod hrvatskog mjesta Orebić u moru se jutros pojavio leš velikog morskog sisara za koji korisnici društvenih mreža tvrde da bi moglo da se radi o nekoj vrsti kita kojeg je more donijelo tokom nedavnih jakih južnih vjetrova...Hrvatski portal index.hr prenosi da je tu tvrdnju iznio korisnik Fejsbuka...

Nastavak na Nezavisne Novine...

VIDEO: Kod hrvatskog Orebića isplivao leš misterioznog stvorenja

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2017, 00:46

Kod hrvatskog mesta Orebić u moru se pojavio leš velikog morskog sisara za koji korisnici društvenih mreža tvrde da bi moglo da se radi o nekoj vrsti kita kojeg je more donelo tokom nedavnih jakih južnih vetrova...Hrvatski portal Index.hr prenosi da je tu tvrdnju izneo korisnik Fejsbuka Ivica Trojanović,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.