Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2023, 23:45

Hrvao se sa pitonom od 57 kg, snimljen trenutak borbe (VIDEO)

Hvatači zmija prošle sedmice su u američkoj saveznoj državi Floridi naišli na kapitalaca s kakvim se čak ni oni još nisu susreli. Oni su ulovili ženku burmanskog pitona koja se proteže na čak 5.8 metara, što je najduža takva zmija ikad zabilježena na Floridi. S druge strane, vaga je pokazala da ima 57 kg, što je ipak osjetno manje od rekordnih 97 kilograma koliko je imao jedan primjerak burmanskog pitona koji je u "Sunčanoj državi" ulovljen lani, piše "NBC News".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Lovci na zmije uhvatili ZVER od 57 kilograma: "Ovakvu još nismo videli, poklanjamo ovo otkriće nauci" (VIDEO/FOTO)

Izvor: Blic, 19.Jul.2023, 00:16

Lovci na zmije uhvatili su ove nedelje ženku burmanskog pitona dugačku 5,8 metara, što je najduža takva zmija ikada ulovljena na Floridi, saopštile su vlasti. Zmija je uočena u ponedeljak u Nacionalnom rezervatu, zapadno od Majamija. Ženka pitona je teška 57 kilograma.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.