Holivudski miljenik oženio se u tajnosti  a ko je njegova draga? FOTO

Izvor: B92, 08.Mar.2022, 13:57

Holivudski miljenik oženio se u tajnosti " a ko je njegova draga? FOTO

Slavni glumac koji je obeležio početak dvehiljaditih kao jedan od holivudskih lepotana za kojima žene lude ima lepe vesti...

Glumac Džoš Hartnet (43), koji se proslavio ulogom u čuvenom filmu "Perl Harbor", bio je jedan od najpopularnijih u tom trenutku, a svi su očekivali da će postati novi Bred Pit. Talentovan, zgodan, šarmantan i obožavan – sve je ukazivalo na to da je pred njim neverovatna karijera.

Međutim, Hartnet je ubrzo shvatio da holivudski život >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije po njegovom ukusu, pa se povukao iz sveta šou-biznisa i radio je na projektima koji nisu izazivali toliku pomamu kao njegovi prvi filmovi.

"Za moje mentalno zdravlje i moju karijeru bila je najbolja moguća stvar da se držim podalje od Holivuda. Srećom, mislim da sam na vreme shvatio sledeće – radi se o stvaranju dobrog porodičnog i kućnog života i mogućnosti da radim stvari koje su divne, kao što je snimanje filmova, što je za mene velika privilegija", objasnio je glumac jednom prilikom.

Dok se držao podalje od Holivuda, on je uspevao da umakne i paparacima i tabloidnim novinarima, pa mu je tako pošlo za rukom nešto što je gotovo nemoguće u svetu slavnih: već četiri meseca je uspešno krio da se oženio!

Džoš je rekao "da" Tamzin Edžerton (33), engleskoj glumici, a u magazinu "Pipl" (People) tvrde da se venčanje dogodilo u Londonu, još u novembru.

Par se upoznao na snimanju filma "Ljubavnici" 2011. godine i zajedno su više od decenije. Edžertonova je u novembru objavila na mrežama fotografiju na kojoj se vidi da Džoš i ona nose prstenje, ali malo ko je pomislio da bi to mogle da budu burme. Glumci zajedno imaju troje dece: ćerku koja je rođena 2015, jedno dete rođeno 2017. i jedno koje je došlo na svet krajem 2019. godine. Njihova imena nisu otkrivena, a Džoš posebno čuva svoju privatnost od javnosti. Ipak, u jednom javnom pojavljivanju je rekao da je njegova najstarija ćerka, koja je tada bila beba, "zenica njegovog oka" i da je "savršena na svaki način".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.