Glumila je u seriji koju je Srbija obožavala: Danas ima 40 godina i lepša je nego ikad pre FOTO

Izvor: B92, 17.Apr.2023, 08:50

Glumila je u seriji koju je Srbija obožavala: Danas ima 40 godina i lepša je nego ikad pre FOTO

Glumica i pevačica Beatris Luengo (40) nedavno je prisustvovala premijeri nastavka serije "Korak napred" u Kanu.

Inače, pomenuta serija je od 2002. do 2005. godine bila dosta popularna među mlađom generacijom u Srbiji, a Beatris, koja je utelotvorila lik Lole, bila je omiljena glumica šire javnosti.

Sada se Beatris pojavila u Kanu i to u neobičnoj crnoj haljini sa zlatnim lancima. Nije bilo teško prepoznati čuvenu Lolu među masom slavnih ličnosti, jer je specifični >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osmeh i harizma nakon dve decenije i dalje krase.

Sa 40-hodišnjom lepoticom je na crvenom tepihu bila i Monika Kruz koja je u seriji "Korak napred" igrala Silviju Hauregi kao i Migel Anhel Munjoz (Roberto Rober Arenales) i Monika Mara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.