Glumica se skinula u 45. godini: Rođena sam sa gigantskim grudima, teško mi je da vežbam

Izvor: B92, 02.Avg.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica se skinula u 45. godini: "Rođena sam sa gigantskim grudima, teško mi je da vežbam"

Glumica i voditeljka Sofija Vergara je ponosna na svoju naslovnicu magazina "Women’s Health", a pogotovo na činjenicu da se obnažila u 45. godini.

"Evo je, žena od 45 godina koja je spremna da pokaže svoje telo. Vremena su se promenila, nekada su samo mlade devojke bile na naslovnicama magazina, šaljivo započinje svoj intervju za "Women’s Health".

Glumica je u daljem toku intervjua koji prati seksepilne fotografije, istakla da se graciozno starenje odnosi na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prihvatanje promena na telu.

"Imam 45 godina. Čak i ako to ne želite, u ovom dobu života, ne možete da budete savršeni. Jednostavno se menjamo. To vidim i na sebi."

Vergara kaže da je ključ u tome da ne forsirate da izgledate mlađe.

"Želim da izgledam shodno svojim godinama, ali u isto vreme želim da izgledam odlično. Mislim da ako ste oprećeni mladalačkim izgledom, poludećete. Ljudi mi kažu da izgledam kao da imam 20 godina. To nije istina. Moja koža je drugačija."

Zvezda serije "Moderna porodica" vežba sa svojim ličnim trenerom tri ili četiri puta nedeljno, ali ne uživa u treninzima u teretani.

"To je prava tortura za mene. Loše sam raspoložena dva sata pre treninga, zatim kad vežbam, a ovo raspoloženje me drži i posle, jer znam da moram da zakažem sledeći čas", iskreno je rekla.

Ipak, Sofija ističe da njen cilj vežbanja nije da iskleše svoje telo, već da se oseća dobro.

"Ne vežbam da bih imala mišiće. Nemam definisane mišiće, zato što ne želim da budem manekenka sa savršenim telom. To bi zahtevalo previše napora."

Na kraju istakla je da joj grudi otežavaju vežbanje...

"Volela bih da mogu da budem više posvećena sportu, ali kada sam rođena sa ovim gigantskim grudima... Bile su velike kada sam imala 13 godina, a povećale su se nakon trudnoće. "

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vergara se skinula u 45. godini za naslovnicu "Women’s Health

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2017

Glumica i voditeljka Sofija Vergara je ponosna na svoju naslovnicu magazina "Women’s Health", a pogotovo na činjenicu da se obnažila u 45. godini..."Evo je, žena od 45 godina koja je spremna da pokaže svoje tijelo. Vremena su se promijenila, nekada su samo mlade djevojke bile na naslovnicama magazina,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.