Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2017, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vergara se skinula u 45. godini za naslovnicu "Women’s Health

Glumica i voditeljka Sofija Vergara je ponosna na svoju naslovnicu magazina "Women’s Health", a pogotovo na činjenicu da se obnažila u 45. godini.

"Evo je, žena od 45 godina koja je spremna da pokaže svoje tijelo. Vremena su se promijenila, nekada su samo mlade djevojke bile na naslovnicama magazina, šaljivo započinje svoj intervju za "Women’s Health".

Glumica je u daljem toku intervjua koji prati seksepilne fotografije, istakla da se graciozno starenje odnosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na prihvatanje promjena na tijelu.

"Imam 45 godina. Čak i ako to ne želite, u ovom dobu života, ne možete da budete savršeni. Jednostavno se mijenjamo. To vidim i na sebi."

Vergara kaže da je ključ u tome da ne forsirate da izgledate mlađe.

"Želim da izgledam shodno svojim godinama, ali u isto vrijeme želim da izgledam odlično. Mislim da ako ste oprećeni mladalačkim izgledom, poludjećete. Ljudi mi kažu da izgledam kao da imam 20 godina. To nije istina. Moja koža je drugačija."

Zvijezda serije "Moderna porodica" vježba sa svojim ličnim trenerom tri ili četiri puta nedjeljno, ali ne uživa u treninzima u teretani.

"To je prava tortura za mene. Loše sam raspoložena dva sata prije treninga, zatim kad vježbam, a ovo raspoloženje me drži i poslije, jer znam da moram da zakažem sljedeći čas", iskreno je rekla.

Ipak, Sofija ističe da njen cilj vježbanja nije da iskleše svoje telo, već da se osjeća dobro.

"Ne vježbam da bih imala mišiće. Nemam definisane mišiće, zato što ne želim da budem manekenka sa savršenim tijelom. To bi zahtijevalo previše napora."

Na kraju istakla je da joj grudi otežavaju vježbanje...

"Voljela bih da mogu da budem više posvećena sportu, ali kada sam rođena sa ovim gigantskim grudima... Bile su velike kada sam imala 13 godina, a povećale su se nakon trudnoće. "

'I was born with GIGANTIC boobs so it's hard to exercise': Striking #SofiaVergara, 45, goes completely NAKED on magazine cover as she says working out is complete 'torture @sofiavergara • • • • • • • • #fashion #dress #style #movie #glamour #happy #redcarpet #events #cbamovies #lovemovies #instamovies #instadaily #instalove #instafun #funtimes #followforfollow #likeforlike #love #beautiful #street #model #summer #fun #fitness #athenamovies

A post shared by ATHENA MOVIES. (@athenamovies) on Aug 2, 2017 at 6:19am PDT

Sofia Vergara zeigt für Women's Health fast alles...

(b92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.