Glumica podigla neukus na najviši nivo: Krenula u šetnju, a da li je nešto zaboravila?

Izvor: B92, 01.Okt.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica "podigla" neukus na najviši nivo: Krenula u šetnju, a da li je nešto zaboravila?

Glumica i rijaliti zvezda Fibi Prajs u pokušaju da privuče pažnju spremna je na sve, čak joj ni podsmeh drugih - samo da se o njoj priča.

Fibi Pris ima 44 godine a od svoje 19. godine žarko želi da postane manekenka ili glumica. Osim nekoliko sporednih uloga u nevažnim filmovima, ništa joj se veće nije dogodilo, ali Fibi nikako nije spremna da se odrekne svog sna.

Vrlo je dobro poznata - ali ne u krugovima u kojima bi volela da bude - tako je uglavnom opisuju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << američki mediji i potpuno su u pravu. Nekoliko puta proglašena je za osobu sa najgorim plastičnim operacijama i modnim ukusom.

A poslednja kombinacija sa mrežastim čarapama, prekratkim šortsem.... i pre svega upadljivim viškom kilograma? U njenom stilu je svakako, ali ne za običnu šetnju po Beverli Hilsu. Iako je američki mediji čude, prolaznici krste, Fibi ponosno šeta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.