Glumica otkrila šokantan iznos koji zarađuje od uloge u filmu Sam u kući 2

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 09:50

Glumica otkrila šokantan iznos koji zarađuje od uloge u filmu "Sam u kući 2"

Jeste li znali da je Kejt Hadson glumila u filmu "Sam u kući 2"? Kada je imala 12 godina dobila je malu ulogu u božićnom klasiku, a i danas od toga zarađuje.

U jednoj od uvodnih scena filma, u kojem je Kalkin reprizirao svoju ulogu Kevina Mekalistera, Hadson je glumila članicu dečijeg hora.

"Još uvek dobijam novac jer sam pevala deo refrena. S vremena na vreme dobijem ček s iznosom od 10 centi", rekla je u podcastu Sibling Rivalry.

Kad je drugi gost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podcasta, Džoi Lorens, upitao ne koštaju li koverta i papir više, Hadson je uzvratila: "Barem su fer i pošteni."

To je prilično beznačajan iznos za holivudsku zvezdu čija se neto vrednost procenjuje na 80 miliona dolara.

Glumica je ćerka Goldie Havn i Bila Hadsona, a pojavila se u hitovima poput "Almost Famous", "Fools Gold" i "Bride Wars".

Nedavno je objavila singl "Talk About Love", koji je napisala sa svojim verenikom Denijem Fujikavom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kejt Hadson je glumila u Sam u kući: Otkrila je koliko još zarađuje od tog filma

Izvor: Danas, 16.Feb.2024

Kejt Hadson je glumila u filmu Sam u kući 2, da li ste znali? Sa 12 godina je dobila malu ulogu u tom božićnom klasiku, a od toga zarađuje i danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.