Glumica otkrila da je u detinjstvu bila žrtva incesta: Radio si to 4 godine, niko nije primetio

Izvor: B92, 08.Sep.2023, 08:09

Glumica otkrila da je u detinjstvu bila žrtva incesta: "Radio si to 4 godine, niko nije primetio"

Zvezda filma 'Nemoguća misija', francuska glumica Emanuel Bart, odlučila je da sa javnošću podeli svoju šokantnu priču o tome da je bila žrtva incesta kao devojčica.

Danas 60-godišnja glumica iznela je šokantne tvrdnje u novom dokumentarnom filmu 'Un silence si bruyant' (Glasna tišina), koji će premijerno biti prikazan u Francuskoj 24. septembra, na kanalu M6.

Njena pomoćna rediteljka Anastasija Mikova rekla je medijima da napadač nije njen otac, pevač >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gi Ber, ali da identitet osobe neće biti otkriven javnosti. Trenutno je poznato da je zlostavljanje počelo kada je glumica imala 10 godina i da se nastavilo do 14. godine.

U poruci na konferenciji za novinare, glumica je navela da u početku nije želela da govori o sebi, već o drugim žrtvama incesta.

"Ali njihova iskrenost i hrabrost su me naterali i da progovorim“, rekla je.

U jednom delu dokumentarca čuo se njen glas upućen njenom nasilniku.

"Pošto moj otac, moja majka i moji prijatelji nisu ništa primetili, mogli ste ovo da ponavljate, i jeste, četiri godine“.

Spasila ju je baka, otkrila je glumica.

Bart, koja se bavi glumom od 1972. godine, iza sebe ima više od 60 filmskih i televizijskih uloga, dobitnica je brojnih nagrada. U prvom filmu iz franšize 'Nemoguća misija' iz 1996. godine, u režiji Brajana De Palme, igrala je ulogu agenta Kler Felp.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.