Glumica napokon priznala da li je istina da je završila u krevetu Breda Pita

Izvor: B92, 11.Nov.2017, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica napokon priznala da li je istina da je završila u krevetu Breda Pita

Nakon razvoda jednog od najlepših holivudskih parova, Anđeline Džoli i Bred Pita, u medijima se pojavila priča o navodnoj vezi slavnog glumca i Kejt Hadson.

Lepa američka glumica Kejt Hadson je bila prva dama za koju se posumnjalo da je zamenila Anđelinu.

Priče je pokrenula ona sama kada je, nakon raskida sa dečkom, javno kazala da joj je Bred zgodan, te kako je sada slobodna i raspoložena za flertovanje.

Njena izjava je potom odjeknula u medijima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a glumci nisu želeli da komentarišu svoj odnos.

Posle nekoliko meseci, kao i velikog broja žena sa kojima je spajan Bred Pit, Kejt je odlučila da progovori o ovoj temi.

"To je bila najluđa glasina koju sam ikad čula i u tome nema ni zrna istine. Da stvar bude još bolja, Brada nisam videla četiri godine", otkrila je holivudska glumica za koju se pričalo i kako je odmah dopustila glumcu da se useli kod nje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.