Kejt Hadson napokon priznala da li je završila u Bredovom krevetu

Izvor: Story, 10.Nov.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Hadson napokon priznala da li je završila u Bredovom krevetu

Nedugo pošto su se Bred Pit i Anđelina Džoli, jedan od omiljenih i najlepših holivudskih parova rastali, glumca su počeli da povezuju sa mnogim poznatim damama koje su navodno došle da mu pruže utehu. Uz obrijanu glavu ide i novi stajling: Kejt Hadson blista (foto) Prva na listi atraktivnih cica našla se glumica Kejt Hadson. Naime, ... The post Kejt Hadson napokon priznala da li je završila u Bredovom krevetu appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kejt Hadson progovorila o Bredu Pitu

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Nov.2017

Nedugo pošto su se Bred Pit i Anđelina Džoli, jedan od omiljenih i najjlepših holivudskih parova rastali, glumca su počeli da povezuju sa mnogim poznatim damama koje su navodno došle da mu pruže utjehu...Prva na listi atraktivnih cica našla se glumica Kejt Hadson...Naime, glumica je nakon raskida...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.