Glumac napravio najbizarniji parfem ikada: Miriše na znoj, krv i fekalije

Izvor: B92, 24.Maj.2023, 12:36

Glumac napravio najbizarniji parfem ikada: Miriše na znoj, krv i fekalije

Glumac i holivudska zvezda Džud Lo napravio je sopstveni parfem za potrebe snimanja novog filma, a ono što ovaj parfem čini posebnim jeste njegov miris.

Naime, Lo je napravio parfem sa mirisom krvi, znoja i fekalija, a na konferenciji za medije koja se održala u ponedeljak u Kanu, Džad je objasnio zašto se odlučio za baš takav miris.

"Pročitao sam nekoliko zanimljivih detalja o Henriju, kao što je recimo to da ste ga mogli namirisati tri sobe dalje. Noga mu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je trunula, a pokušao je da sakrije miris ružinim uljem. Mislio sam da ćemo imati dodatni efekat na snimanju ako budem užasno smrdeo", rekao je Džud na konferenciji povodom prikazivanja filma.

Lo je parfem izradio uz pomoć stručnjaka, a reditelj filma Karim prisetio se kako je to izgledalo na setu i ustanovio je da je miris bio užasan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.